miercuri, 8 iunie 2016

Bloggeri romani in legende


"Peste mii de ani, probabil urmaşii urmaşilor noştri vor citi în manualele de istorie (oare pe ce fel de suport vor fi editate? ) despre Legendele Bloggerilor. Se vor minuna de viaţa pe care o duceaubloggerii, de aberaţiile sau informaţiile foarte documentate pe care le postau pe bloguri şi poate îi vor şi invidia pentru faptul că socializau fără să se fi cunoscut în offline.

Vor afla că bloggerii erau oameni cu mult timp liber, pe care îl utilizau stând nemişcaţi în faţa unui monitor, scriind despre tot ce le trecea prin minte, citind ceea ce comunicau colegii lor şi chiar comentând acolo unde simţeau că au ceva de adăugat, pentru un plus de informaţie.

Profesorii le vor explica despre împărţirea pe caste: cei mai influenţi se numeau A-listeri, erau vechi în branşă şi aveau puterea de a influenţa masele. Din păcate, mulţi se fereau să le lasecomentarii pe bloguri, de frică să nu fie luaţi peste picior la cea mai mică greşeală.

Urmau la rând B-listerii, C-listerii… , Z-listerii. În această ultimă categorie intrau cei mai noi dintre bloggeri, cei neluaţi în seamă de nimeni, indiferent cât de pricepuţi erau la scris."


Daca nu ati citit pana acum articolul Legendele bloggerilor (scris de Vienela), trebuie sa o faceti cat mai curand. Un mic citat am postat eu mai sus, insa textul este mai lung si cuprinde o intreaga lista cu bloggeri romani sau cu tipuri de bloggeri.
O lectura interesanta, scrisa in stilul caracteristic al Vienelei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu