sâmbătă, 10 martie 2018

Cel mai bun studio de videochat

Am citit pe un blog un articol despre cel mai bun studio de videochat si am ramas uimita afland cat timp si cata energie sunt investite intr-un angajat din acest domeniu. Nu stiu daca toate studiourile de videochat fac acest lucru sau daca exista numai exceptii, cum este studioul spre care am pus link. Persoanele care lucreaza acolo au parte de un tratament aparte, cum mi-as dori sa existe in multe alte domenii de activitate: participa la diverse cursuri, invata limbi straine de circulatie internationala (engleza si/sau franceza), isi ingrijesc corpul in asa fel incat clipa de clipa sa arate "ca scoase din cutie", dupa cum obisnuia bunica mea sa spuna cand vedea o fata/femeie aratand impecabil. Angajata beneficiaza de make up realizat in mod profesionist, de sedinte foto si video care sa puna in valoare tot ceea ce persoana are mai bun si mai frumos, de suport si promovare care sa duca la castiguri cat mai mari etc. 

Pana la urma, daca este sa vorbim sincer, cu cartile pe fata, persoanele care aleg sa lucreze in cel mai bun studio de videochat isi doresc sa castige bani, cat mai multi bani si, din cate citesc pe internet, multe dintre ele chiar reusesc, daca investesc destul efort in acest scop si daca aleg locul potrivit, caci nu orice studio de videochat ofera ceea ce promite. Dupa cum citeam pe site-ul spre care am pus link, exista si riscuri care trebuie sa fie luate in calcul: internetul este plin de false oferte (mare atentie atunci cand doriti sa va angajati intr-un asemenea loc, mare atentie la ofertele mult prea generoase, care promit sume de bani astronomice din prima clipa). Este indicat sa solicitati forme de lucru legale, ca sa nu aveti pe viitor nici un fel de problema in caz de nevoie - fara contract de munca nu puteti solicita banii care vi se cuvin, nu puteti beneficia de asigurare medicala sau de vechimea necesara la pensionare. 

Asadar, care este cel mai bun studio de videochat? Cel care isi respecta angajatii, care le ofera cele mai bune conditii de lucru, care face totul cu transparenta, in mod legal si care intelege notiunea de confidentialitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu